Carnestoltes

Bon dia esplai!\r\n\r\nAquest cap de setmana és Carnestoltes; el dissabte hi ha esplai de 4 a 7 per acabar de preparar les disfresses. Depenent del grup on estigueu, ja el dissabte heu de portar una cosa o una altra:\r\n\r\nMúsica: pantalons negres.\r\n\r\nDansa: coses de Bollywood.\r\n\r\nPintura: bata de quadres.\r\n\r\nEscultura: depenent de cada disfressa concreta.\r\n\r\nGrafiti: pantalons de colors vius.\r\n\r\n \r\n\r\nDiumenge 19 ens trobem a les 10 h a La Fusteria, per ser a la Plaça Alzina (Estalvis) a les 11:30, quan comença la rua.\r\n\r\n \r\n\r\nPer qualsevol dubte, parleu amb nosaltres!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Carnestoltes

  1. Bästa matchen på 4år, grattis! Vad roligt att du bor i Kalmar också. Jag älskar Kalmar. Har landställe på Öland så har vart där varje sommar i hela mitt liv. Min mammas kille bor i Kalmar så jag var där i somras också. Kalmarsund, vad fint det är där! Lycka till i morgon!

  2. This forum needed shaking up and you’ve just done that. Great post!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *