Defensem els nostres drets!

L’acció educativa de l’esplai està dirigida, entre d’altres coses, a acompanyar a infants i joves en desenvolupar-se i actuar com a persones crítiques i autònomes. A més, procurem que la cura a les altres persones i a una mateixa prenguin la centralitat que requereixen en les nostres vides. És per això que, en primer lloc, volem destacar i posar en valor totes les mostres de suport mutu i d’estima que es van viure arreu durant el dia d’ahir, així com també la determinació de la gent que vam voler prendre partit per a decidir el nostre futur col·lectiu.

Per altra banda, volem agrair aquells suports rebuts els últims dies des dels carrers de la resta dels Països Catalans, així com del País Basc, Andalusia i Madrid, i d’altres pobles.

En el mateix sentit, l’equip de monitores de l’Esplai Bruixes i Bruixots rebutgem rotundament la repressió policial i violenta exercida ahir per l’Estat a moltes localitats i barris de Catalunya. Entre les mostres de brutalitat en l’actuació policial s’hi troben greus agressions físiques contra tot tipus de persones. Ens sembla important mencionar, com a forma de visibilització, que van tenir lloc agressions sexuals i masclistes. També van ser objecte de la violència física persones de col·lectius que en són especialment vulnerables, com són els infants i la gent gran. Volem denunciar que l’actuació policial del dia d’ahir, així com també les detencions i registres practicats durant les últimes setmanes, atempten contra l’autonomia i la llibertat de les persones a organitzar-se i decidir per si mateixes sobre les pròpies vides, i per tant també contra els ideals bàsics de l’esplai.

Com a resposta, reafirmar-nos en fer el que hem fet fins ara: educar a infants i joves guiats per aquests i d’altres ideals. Perquè organitzant-nos com hem fet els últims dies, i com seguirem fent en endavant, L’ESPLAI VIU I AVANÇA.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Defensem els nostres drets!

 1. angelina diu:

  Hello everyone , I’m Angelina Mays.
  Welcome to my about page. I started writing in middle school after a creative writing assignment for my English teacher. I did creative writing for several months before I thought about doing something else.
  I had always loved doing non-fiction writing because I’m passionate about learning. When you combine writing talent with a love of learning, research paper writing only makes sense as a job.
  I’m passionate about assisting the students of the future in their school career. When they don’t like their assignment , I am there to help.

  Angelina – Writing Expert – How to Teach Students to Write an Essay Corp

 2. jeanne diu:

  Hello All
  Thanks for checking out my writing website . My name is Jeanne Denton.
  I have worked since high school in this niche. My interest in writing started at a young age. I wrote short stories as a child and eventually went on to work with my school newspaper.
  This early tryst into reporting eventually led me to academic writing. There is plenty of work for skilled writers. I specialize in dissertations , but have the skills to do all types of academic writing.
  Email me for more information about rates and a price quote. I’m looking forward to helping you.

  Academic Writer – Jeanne Denton – http://www.thunderbirdresearch.org Corp

 3. mohammod diu:

  Thanks for stopping by my page! I’m Mohammod.
  Even though I jokingly credit my mother for my writing talent, I know that it is a skill I have fostered from childhood. Though my mother is a writer, I also started out young.
  I’ve always had a way with words, according to my favorite educator. I was always so excited in science when we had to do a research writing assignment.
  Now, I help current learners achieve the grades that have always come easily to me. It is my way of giving back to schools because I understand the troubles they must overcome to graduate.

  Mohammod Clayton – Academic Writer – http://www.studentsmeet.org Corps

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.