8 d’octubre, primer dia

Benvinguts a aquest nou curs 2011/2012, en el qual fem 25 anys!

\r\n

El primer dia d’esplai serà el dissabte 8 d’octubre; quedem a les 12 del migdia a la Plaça de l’Església. Des d’allà farem una rua simbòlica fins a La Fusteria on hi participarem monitors, pares, nens i tothom qui vulgui.

\r\n

A l’arribar a la Fusteria hi haurà activitats preparades per fer conjuntament, i tot seguit continuarem amb un dinar. Hi haurà preparat primer plat (amanida i mongetes seques) i beguda; el segon plat (botifarres) i els postres els ha de portar cadascú, igual com els plats, gots i coberts. Hi haurà taules i cadires, però si en podeu portar, millor. També farem foc per coure la carn: els que pogueu, porteu graelles, també, perquè no en faltin.

\r\n

De 4 a 7 farem esplai per grups d’edat; a les 7 ja els podreu venir a buscar allà mateix.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.