LA FESTA DELS 25 ANYS D’ESPLAI JA ÉS AQUÍ

El cap de setmana que ve tindrà lloc a Cardedeu la Festa dels 25 anys d’esplai amb un munt d’activitats per a petits i grans; des del Bruixes i Bruixots volem que aquesta festa sigui per a tots els esplaier@s i també per a tot el poble, entre tots/es passarem un cap de setmana que difícilment oblidarem.\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n\r\nDIVENDRES 18\r\n\r\n19:00h Pregó (Sant Corneli)\r\n\r\ndesprés..\r\n\r\nCercavila gegantera pels carrers del centre\r\n\r\n20:00h Espectacle 25 anys d’esplai (Sant Corneli)\r\n\r\ndesprés…\r\n\r\nBall de diables de Cardedeu (Plaça de l’església)\r\n\r\n22:00h Sopar de monis i exmonis de l’esplai (Sala sarau)\r\n\r\nDISSABTE 19\r\n\r\n12:00h Xerrada “Què és l’educació en el lleure, i què és ESPLAC” (Sant Corneli)\r\n\r\nParal·lelament…\r\n\r\nDiferents tallers de reciclatge (Sant Corneli)\r\n\r\n14:00h Dinar de germanor a càrrec del Casal dels Escorrelots (Sant Corneli) preu: 8€\r\n\r\ndesprés…\r\n\r\nAnirem tots plegats fent gresca cap al Pompeu Fabra..\r\n\r\n17:00h Macro Gimcana d’infants (Pompeu Fabra)\r\n\r\nParal·lelament…\r\n\r\nEsplai per adults (Per determinar)\r\n\r\n22:30h Concert 25 anys d’esplai! (Sala Sarau)\r\nXiringuito dels lepidòpters\r\nAlerta\r\nAspencat\r\nYesman Dj’s\r\n\r\nDIUMENGE 20\r\n\r\n11:00h Taller de malabars: Viu i Riu (Plaça Anselm Clavé)\r\n\r\nParal·lelament…\r\n\r\nTaller a càrrec dels bastoners de Cardedeu (Sant Corneli)\r\n\r\n13:30h Contacontes infantil (Sant corneli)\r\n\r\n14:00h Dinar de família de l’esplai (Sant Corneli)\r\n\r\nDesprés de dinar…\r\n\r\nFotografia de família (Sant Corneli)\r\n\r\ndesprés…\r\n\r\nAnimació a càrrec de Jaume Ibars (Sant Corneli)\r\n\r\n…\r\n\r\nFINS ALS 30 ANYS!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

1 Response to LA FESTA DELS 25 ANYS D’ESPLAI JA ÉS AQUÍ

  1. Montse says:

    Hey moltes gràcies per totes les activitat que heu fet aquest cap de setmana, l’esplai de pares va ser molt enriquidor, el recomano a tots els pares que no van venir, us agraim tot l’esforç que heu fet. Moltes gràcies Monis.

Comments are closed.