Ja tenim el Tropicalitza’t aquí mateix! Serà el dissabte 27 d’abril a Canet de Mar.

Hola esplaieros i esplaieres!\r\n\r\nInformar-vos que el proper dissabte 27 d’abril tenim la Trobada General de Sector Maresme d’ESPLAC (Esplais Catalans), anomenada: Tropicalitza’t. (és la trobada general del sector Maresme on participen els infants i monitors/es dels 6 esplais del sector Maresme. Els esplais participants són: Bitxus (Canet de Mar), Bruixes i Bruixots (Cardedeu), Garbí (Mataró), Guaita’l (Alella), Papus-tisores (Llagostera) i La Tribu (Mataró).\r\n\r\nEls horaris de la trobada són els següents:\r\nUs convoquem a tots a les 8:45h a la plaça Antoñita Fontova, ja que el bus a les 9 marxarà cap a Canet de Mar.\r\nLa Tropicalitza’t finalitza a les 18:30h. Per tornar ho farem amb autobus, així que l’hora aproximada serà a les 19:30 a la mateixa plaça.\r\n\r\nCal que portin l’esmorzar i el dinar. El berenar se’ls hi donarà allà.\r\n\r\nUs esperem a tots carregats d’energia!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.