Sopar final de curs 2012-2013

Hola esplaieros!!!\r\nCom ja sabeu, aquest dissabte celebrarem el final de curs. A la tarda farem esplai de 4 a 7, i ens trobarem a la plaça Sant Corneli, per fer el sopar de germanor. Com ja us vam dir fa unes setmanes, cada família portarà menjar per ells i una mica més per compartir. Les begudes van a càrrec de l’esplai.\r\nI per acabar el sopar, recordeu de fer unes postres ben original, per participar al concurs de l’esplai.\r\nLa vetllada estarà animada per el Mag Tito’s Màgic a partir de les 7.30. Desprès de sopar els esplaieros faran un petit espectacle i els monitors malabars de foc. I acabarem la nit ballant amb música esplaiera.\r\n\r\nPD. Ens aniria molt bé que si alguna família pogués portar alguna taula ho fes. Tindrem cadires però de taules en necessitem. Gràcies!\r\n\r\nNo us ho penseu mes, i us esperem el dissabte!\r\n\r\nEls monitors

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.