Mai més, enlloc, contra ningú. Jornada contra el feixisme i el racisme

Davant la presència d’expressions de feixisme i racisme a Cardedeu es va encetar un dinàmica sota el paraigües de la Plataforma Antifeixista de Cardedeu de cara a conscienciar entorn la problemàtica i fer-li front. La primera acció va ser la redacció i difusió d’un manifest en contra el racisme i el feixisme que van signar diverses entitats polítiques, socials i culturals del poble.

La Jornada contra el feixisme i el racisme ‘Mai més, enlloc, contra ningú’, que es realitzarà el dissabte 22 de novembre a la Plaça Joan Alsina, pretén donar continuïtat a aquesta lluita davant l’evidència que aquestes expressions continuen i tenen capacitat de créixer. Hem decidit no mirar cap a una altra banda i actuar mentre aquest grups d’ideologia neonazi tinguin presència al nostre poble. Contra el feixisme ni un pas enrere. No passaran!

La programació de la Jornada és la següent:

12h Xerrada “Radiografia del fexisme avui” amb:
– Bertran Cazorla (Periodista, La Directa)
– Jordi Borràs (Fotoperiodista)
– Steve Cedar (Activista d’Unitat contra el feixisme i el racisme)
– Un membre de la Plataforma Antifexista de Cardedeu

14h Dinar Popular de Cous-Cous. Té i pastes típiques.

Al sobretaula, actuació musical amb Lenin “Güiroloco” Jimenez (Veneçuela, acústicamente solo) i Quoniam (Cardedeu, Hip hop).

Activitats d’entitats i infantils.

18h Manifestació Antifeixista.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.