Pressupostos Participatius!

Bona tarda!

Com moltes de vosaltres ja sabeu, a Cardedeu s’han organitzat uns Pressupostos Participatius en els quals l’Esplai hem decidit participar!
Així doncs, hem presentat un projecte per tal d’aconseguir una ajuda econòmica de l’Ajuntament i d’aquesta manera fer-lo realitat. El nostre projecte es basa en millorar l’estat en el que està la sala de dalt de La Fusteria, ja que és aquest el local que ens dona l’Ajuntament per l’esplai.
Ens trobem en un espai que no compleix les condicions climàtiques adequades per aïllar-se del fred (finestres que no tanquen, porta parcial, etc.), que acumula molta pols a causa de tenir parets antigues no revestides i terra no pavimentat, i que no disposa de mobiliari suficient per emmagatzemar tot el material amb unes mesures d’higiene correctes. Tampoc és un espai habilitat per dormir i això impedeix que hi puguem realitzar una de les activitats més essencials com és fomentar l’intercanvi amb altres esplais i caus de diferents municipis.
És per això que us convidem a que entreu a: https://participa.cardedeu.cat/ , a l’apartat de Propostes ciutadania-Petits projectes i voteu el que rep el nom de: ADEQUACIÓ DE LA SALA SUPERIOR DE LA FUSTERIA. També estaríem molt agraïdes si els hi dieu a amics, familiars, veïns,…
A veure si entre totes aconseguim un local millor per aprofitar amb tots els infants de l’esplai!

Moltes gràcies per la vostra ajuda!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.