Comença el nou curs!

Hola famílies!

Esperem que hàgiu gaudit al màxim de les merescudes vacances tant si han consistit en desconnectar com si han estat un no parar d’emocions i experiències, però com ja sabeu el curs comença i l’Esplai també, i aquest any amb més força que mai! Esperem que les vostres filles i fills tinguin tantes ganes de compartir i passar-ho bé com nosaltres en tenim que ho facin. Per això, i per què tot vagi rodat, us anunciem els esdeveniments importants d’aquest inici de curs 2014/2015.

En primer lloc, podeu entregar les inscripcions a partir d’aquest moment i fins al primer dia d’esplai, deixant-les a la bústia de l’esplai. Podreu descarregar-la des de la nostra pàgina web: www.bruixesibruixots.org/inscripcio

Divendres 19/9 – Recollida d’inscripcions en mà. (de 18h a 20h davant l’esplai) Us oferim la possibilitat de donar-nos la inscripció en mà i de resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Dimecres 24/9 – Reunió de famílies. (19:30h a l’Esplai) Com cada any, farem una reunió informativa prèvia a l’inici del curs, per tal que conegueu quins infants van a cada grup i amb quins monitors i presentar-vos el nou curs. És important que hi assistiu, ja que aquest any hi haurà algunes novetats.

Dissabte 4/10 – Primer dia d’Esplai. (de 16h a 19h a l’Esplai) Comença l’Esplai!!!

És tot fins ara. Si teniu algun dubte podeu adreçar-vos a qualsevol dels monitors o contactar-nos al mail: esplai@bruixesibruixots.org

Fins molt aviat.

Salut i Esplai!!!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.