Comença la Campanya econòmica per l’IFM Camp 2016

TINDREM PARADETA AMB CASTANYES I PASTISSOS EL DIA 31 D’OCTUBRE DE 10H A 19H A LA PLAÇA ANSELM CLAVÉ!!!Cartell IFM

Benvolguts cardedeuencs i cardedeuenques,

Som l’Esplai Bruixes i Bruixots dels Escorrelots de Cardedeu. Concretament els grups de Tòtils, joves de 16-17 anys, i Bigones, de 14-15 anys. Cada estiu l’Esplai organitza colònies o rutes obertes al poble.

Aquest any, però, tenim la gran oportunitat de participar en una Trobada Internacional d’infants i joves que es fa cada 6 anys. La trobada es farà a Nuremberg, Alemanya, del 23 de juliol al 5 d’agost. Està organitzada per IFM (International Falkon Movement), i nosaltres hi hem pogut accedir gràcies a la federació d’esplais ESPLAC. En aquesta trobada hi participen 3.000 infants i joves d’arreu del món. S’hi faran diferents tallers i activitats com: tallers educatius per la pau, activitats anticapitalistes i contra el racisme, debats sobre igualtat i democràcia, tallers sobre els drets dels infants, tallers sobre comunicació, jocs i activitats de nit i moltes altres coses relacionades amb els eixos de treball de l’IFM.

Estem fent una campanya econòmica transparent, i per això exposem que la quota del campament és de 275 euros per persona. Els preus del campament varien en funció de la distància a Alemanya, i com que nosaltres estem relativament a prop, ens solidaritzem amb els participants que vinguin de més lluny. A aquest preu cal afegir-hi el cost del transport. Per això que fem una campanya econòmica, per poder pagar una part d’aquest projecte.

Aquest és el primer i últim any que podrem participar en un projecte tan important, ja que quan es torni a fer ja serem monitors i no podrem anar-hi. És un projecte que realment ens fa especial il·lusió. Una oportunitat així no es pot deixar escapar. Se’ns obre una gran porta a poder conèixer molta gent nova, altres realitats i punt de vista, treballar a nivell mundial temes que ens afecten i que ens interessen. Tenim l’ocasió de formar-nos en àmbits que no es treballen als centres educatius i que són tant o més importants.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.