LA FESTA DELS 25 ANYS D’ESPLAI JA ÉS AQUÍ

El cap de setmana que ve tindrà lloc a Cardedeu la Festa dels 25 anys d’esplai amb un munt d’activitats per a petits i grans; des del Bruixes i Bruixots volem que aquesta festa sigui per a tots els esplaier@s i també per a tot el poble, entre tots/es passarem un cap de setmana que difícilment oblidarem.\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n\r\nDIVENDRES 18\r\n\r\n19:00h Pregó (Sant Corneli)\r\n\r\ndesprés..\r\n\r\nCercavila gegantera pels carrers del centre\r\n\r\n20:00h Espectacle 25 anys d’esplai (Sant Corneli)\r\n\r\ndesprés…\r\n\r\nBall de diables de Cardedeu (Plaça de l’església)\r\n\r\n22:00h Sopar de monis i exmonis de l’esplai (Sala sarau)\r\n\r\nDISSABTE 19\r\n\r\n12:00h Xerrada “Què és l’educació en el lleure, i què és ESPLAC” (Sant Corneli)\r\n\r\nParal·lelament…\r\n\r\nDiferents tallers de reciclatge (Sant Corneli)\r\n\r\n14:00h Dinar de germanor a càrrec del Casal dels Escorrelots (Sant Corneli) preu: 8€\r\n\r\ndesprés…\r\n\r\nAnirem tots plegats fent gresca cap al Pompeu Fabra..\r\n\r\n17:00h Macro Gimcana d’infants (Pompeu Fabra)\r\n\r\nParal·lelament…\r\n\r\nEsplai per adults (Per determinar)\r\n\r\n22:30h Concert 25 anys d’esplai! (Sala Sarau)\r\nXiringuito dels lepidòpters\r\nAlerta\r\nAspencat\r\nYesman Dj’s\r\n\r\nDIUMENGE 20\r\n\r\n11:00h Taller de malabars: Viu i Riu (Plaça Anselm Clavé)\r\n\r\nParal·lelament…\r\n\r\nTaller a càrrec dels bastoners de Cardedeu (Sant Corneli)\r\n\r\n13:30h Contacontes infantil (Sant corneli)\r\n\r\n14:00h Dinar de família de l’esplai (Sant Corneli)\r\n\r\nDesprés de dinar…\r\n\r\nFotografia de família (Sant Corneli)\r\n\r\ndesprés…\r\n\r\nAnimació a càrrec de Jaume Ibars (Sant Corneli)\r\n\r\n…\r\n\r\nFINS ALS 30 ANYS!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a LA FESTA DELS 25 ANYS D’ESPLAI JA ÉS AQUÍ

  1. Montse diu:

    Hey moltes gràcies per totes les activitat que heu fet aquest cap de setmana, l’esplai de pares va ser molt enriquidor, el recomano a tots els pares que no van venir, us agraim tot l’esforç que heu fet. Moltes gràcies Monis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.