Informació sortida dos dies (30 novembre i 1 de desembre)

Informació sortida dos dies (30 novembre i 1 de desembre):\r\n\r\nAnirem a un casa al Montseny, La Farga del Montseny (http://www.lafargadelmontseny.com/) \r\n\r\nHoraris:\r\n\r\nDissabte a les 8:30 quedarem a la Plaça Atoñita fontova\r\nI l’arribada serà el diumenge a les 18:00 a la mateixa plaça. \r\n\r\nCal portar: \r\n- Sac de dormir\r\n- Roba d’abric\r\n- Llanterna/ frontal\r\n- pijama\r\n- calçat còmode\r\n- ÀPATS: Esmorzar per dissabte. Dinar de dissabte i diumenge i sopar de dissabte\r\n- El fulard: com sabeu d’aquest cap de setmana tots els nous esplaierus tornarem amb el foulard. Els que ja en teniu, recordeu de posar-li el vostre nom; és molt important!\r\n\r\n\r\nPer qualsevol dubte:\r\n\r\nMenuts: esplaidiminuts@gmail.com \r\nMitjans: mitjans.esplai@gmail.com \r\nGrans: gransbruixesibruixots@gmail.com\r\nBigones: bigones.esplai@gmail.com\r\nTòtils: totilsesplai@gmail.com \r\nHormones: hormonescardedeu@gmail.com

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

1 Response to Informació sortida dos dies (30 novembre i 1 de desembre)

  1. MaríA Jesús Martínez Hernández (mare de Xavier Rodríguez Martínez-grups hormonescardedeu-) says:

    Bon dia, sóc la mare de Xavier Rodríguez Martínez -nou d’aquest curs-, era per comenta-vos que no he rebut la informació sobre aquesta sortida i que crec que tampoc estic al grup de whatsapp. El meu telèfon és 678240878 (María Jesús) i el meu correu: mariajesusmh65@gmail.com

    Gràcies
    i fins demà a les 8.30

    María Jesús

Comments are closed.